כשרות בברוקולי

חדשות כיפה הרב שלמה בן אליהו 13/07/08 19:55 י בתמוז התשסח

שאלה

אני נשואה ואמי קנתה לי חבילת ברוקולי קפוא של פרי גליל במטרה לפנק אותי ולחסוך מכספי.

בדרך כלל אני מקפידה לאכול רק של "בודק", אך איני רוצה להעליב אותה.מה לעשות במקרה זהף ובאופן כללי האם אכן יש צורך רק בחברת "בודק"?

תשובה

בסד

שלום רב
כיוו שאי אפשר לבדוק את הברוקולי הקפוה אז אין לאכלו כך ,אלא אם כן יחתך דק דק ואפשר להכין פשטידה אפויה ממנו.
2. אננו רגלים לפרסם חברות
אבל היות ובחברה זו לא נמצאו בעליי חיים בבדיקת מעבדה שערכנו לכן אנו משתמשים בה בלבד.
בברכה