כניסה להריון

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 02/09/08 13:08 ב באלול התשסח

שאלה

כבוד הרב שלום,

רציתי לדעת אם ישנן תפילות וסגולות מיוחדות לכניסה להריון וכמו כן לקבל מעט חיזוקים ועידוד להתמודדות עם הקשיים שבדרך ולהצליח לא לרדת באמונה כתוצאה מקשיים אלו.

בתודה מראש.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

ב"ה

שלום.

צריך לעשות כמה דברים :
1)להיות רגועים. נכון שזה קצת קשה אבל ההרפיה מהמתח היא חלק חשוב בעיניין.
2)להתפלל להשם לזכות לפרי בטן.
3)לבדוק שהכל מסודר על פי דרך הטבע (הביוץ לא מוקדם מידי וכ"ו כדאי להתייעץ עם רופא נשים.)

ויהי רצון שהקב"ה יזכה אתכם לפרי בטן מתוך בריאות ושמחה ואל יעכב שום דבר את הענין אמן.

עייני גם בתשובתי ב:
https://www.kipa.co.il/ask/show/53717

בהצלחה,

עוזיאל אליהו,

.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן