כל האמת על ..

חדשות כיפה הרב שלמה בן אליהו 07/03/07 22:03 יז באדר התשסז

שאלה

שלום רב שמי דור וברצוני לשאול על הקשר בין צנזורה לשקר - האם מניעת האמת מפני ע"י צינזור האינטרנט נחשבת לדבר מרמה ושקר? הרי שהתנ"ך מלא כרימון בתוכן פורנוגרפי ואלים (מתוך כבוד לא הביא דוגמאות...)

העולם מלא בתשוקות, חטאי גניבה מין ואלימות בכל מקום שאני רק מסתכל - מלפני מצדדי מאחורי ומעלי אי אפשר לצנזר משומרי מצוות את העולם הרי זה מגוכח... האם רבנים שמנסים להפעיל לחץ פוליטי לצנזור בעצם מונעים מאיתנו לדעת את האמת על היהודים בפרט ועל המין האנושי? איפה זה יגמר האם עלי לעקור את עיניי מראשי ולמלא עוזני בשעוות נרות כדי לשמור על דרכי הזכה? באופן אישי אני מעדיף לדעת את האמת מאשר שרבנים ישקרו לי וישמרוני בבורות. בבקשה ענו לי

תשובה

בסד

שלום רב
סליחה על האיחור.
נדמה לי כי אין לאף אחד בעולם יומרה להעלים ממך את עובדות החיים.....או חלילה את" היות בגופך חלקים מוצנעים". אתה באמת חושב שמישהוא מנסה להעלים ממך ????אתה באמת חושב שלרבנים יש ענין להעלים ממך את כל התועבות הנעשות בעולם????(מי בכלל צינזר לך ?.)
אם זה מענין אותך? אז קדימה, רוץ וחפס את כל הלכלוך והזוהמה שיש ..אציע לך מנוע חיפוס מיחד לכך.

אתה מבין שכל הורה ומחנך מעונין לחנך את תלמידיו להתמודד ולהתיחס לכל התופעות בעולמו של השם לטוב ולרע .[כל מחנך עושה את מלאכתו בדרך שבחר .] יש המחליט לחסוף את תלמדיו בגיל צעיר ויש [בגיל יותר מבוגר ]ויש מי שחושב כי הזמן יקר מדאי מכדי לבזבזו על תופעות זולות ובהמיות ומלוכלכות ...
הכל ענין של סדרי עדיפות ותפיסה חנוכית ...אתה יכל להתוכח עם כל אחת מהדעות ..אשמח להרחיב לך דעות נוספות..
בברכה