כללי

הרב צבי יניר הרב צבי יניר 17/04/07 18:00 כט בניסן התשסז

שאלה

שלום כבוד הרב!

*האם מותר ללכת לים מעורב וללכת לפינה שייש פחות אנשים וללבוש בגדים(ו=ןמתחת כמובן בגד ים)?

אם כן האם מותר ללבוש במקום חצאית מכנס?

*האם מותר לשחק דמקה/מונופול/לגו/פאזל?

תודה הליה!

תשובה

לכתחילה אין ללכת למקום כזה בשום מקרה. ניתן להקל וולכת למקום פחות הומה, רק בטיולים בחיק הטבע ששם קשה מאוד להימנע מלהיתקל בשמורות הטבע שיש בהם אפשרות להתרחץ, ממציאות של אנשים שלא אכפת להם שהשיה מעורבת. וגם כאן אם יש שעות נפרדות אין ללכת בשעות שאינן נפרדות (למשל הסחנה)
אין ללבוש מכנסיים בלא חצאית, אך ניתן ללבוש לכתחילה מכנסי חצאית