כלי חרס ששימשו במיקרוגל טרף

חדשות כיפה הרב אליעזר אלטשולר 20/07/08 02:16 יז בתמוז התשסח

שאלה

כלים (מחרסינה) ששימשו במיקרוגל טרף, מה דינם והאם אפשר להכשירם.

(המיקרוגל טרף כיון שבושל בו בשר בצלחות לא סגורות ופעם בושל בו חלב בטעות)?

תודה רבה.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

הכלים לא נטרפו, כי אני מניח שהמיקרוגל לא היה בשימוש חלבי לפחות 24 שעות, ואם כן אין בכוחו להטריף את הצלחות.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן