כיסוי ראש לרווקה עם ילדים

חדשות כיפה הרב אריה שטרן 27/10/11 10:40 כט בתשרי התשעב

שאלה

הרב, האם רווקה עם ילדים צריכה כיסוי ראש? מהתורה? אם אפשר מקורות ולפרט לפי מי כן ולפי מי לא?

תודה מראש.

מדובר על בחורה שחזרה בתשובה ומקפידה בצניעות כהלכה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

לשואלת: שלום,
מכיוון שמדובר על חוזרת בתשובה ומסתבר שרוצה להתחתן כדת משה וישראל, נראה שיש להקל עליה ולא לחייבה לשים כיסוי ראש עד שתתחתן בע"ה.
בברכה הרב אריה שטרן
ראש מכון הלכה ברורה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן