כיסוי ראש -הרב משאש

חדשות כיפה רבני הישיבה הגבוהה אור-עציון 02/09/05 11:01 כח באב התשסה

שאלה

שלום לכבוד תורתו

שמעתי שהרב משאש הוא מהמתירים לאישה נשואה ללכת שלא בכיסוי ראש

רציתי לדעת: 1.על מה הוא מבסס את פסיקתו

2. האם אישה נשואה שאיננה מקפידה על כיסוי ראש יכולה להסתמך על פסיקתו(האם ניתן לומר שיש לה על מי שתסמוך)

3. היכן אני יכול למצוא את התייחסותו המלאה של הרב משאש בנושא

בתודה מראש

נתנאל

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

נתנאל שלום רב.
איני מכיר את תשובתו של הרב משאש וספר תשובותיו אינו מצוי תחת ידי. יתכן שנושא זה נמצא באחת מתשובותיו. בכל אופן צריך לראות את השאלה באיזה תנאים מדובר אם בכלל כתב להתיר ללכת בלא כסוי ראש. בכל אופן גם אם נניח שמופיעה תשובה כזו אין לסמוך על דעת יחיד כשכל הפוסקים חולקים על דבריו ובודאי כאשר מדובר בדין תורה.
בברכה.

התשובה ניתנה על ידי הרב אביגדור שילה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן