כיסויי תפילין

חדשות כיפה הרב מאיר צוקרמן 01/06/07 09:28 טו בסיון התשסז

שאלה

שלום רב,

רציתי לשאול האם כאשר אני מניח תפילין בבית, ואני חולץ אותם לאחר מכן, האם אני חייב לקפל אותם בתוך הכיסויי או שאם אני ממהר אני יכול להניח אותם על השולחן ולחזור וקפל אותם לאחר חצי שעה לדוגמה.

בברכת שבת שלום,

אסף.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

כן, אפשר להשאיר אותם, בצורה מכובדת, לא מקופלים. רצוי לכסותם (בטלית, בשקית שלהם וכדומה).

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן