כיוון בו מסתובבים בלכה דודי

חדשות כיפה צוות ישיבת הר עציון 04/06/06 16:46 ח בסיון התשסו

שאלה

שלום, כבוד הרב. שאלתי היא בלכה דודי נוהגים להסתובב אחורה. לאן בדיוק צריך להסתובב לכוון מערב, לכוון הדלת או למקום אחר? בתודה מראש.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום רב,

המנהג הוא לפנות לכיוון מערב, אך יש שנהגו לפנות לכיוון הדלת. ומן הראוי זה לעשות מה שכולם בבית הכנסת עושים ולא לפרוש מן הציבור.
כל טוב
שי
צוות משיבים ישיבת הר עציון

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן