כיבוס בגדים

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 14/10/11 10:05 טז בתשרי התשעב

שאלה

שלום כבוד הרב!

אחרי ויכוחים רבים עם אמא שלי, היא מתנגדת בתוקף לבקשה שלי לא לכבס את הבגדים שלי בשבוע הקרוב. השאלה שלי היא האם יהיה מותר לי ללבוש אותם? או לפחות לקפל אותם ולשים אותם בארון במקום מיוחד כדי שלא אתבלבל בין המכובסים לאחרים? ואחרי חול המועד יהיה מותר לי להשתמש בהם? או רק לאחרי כיבוס נוסף?

תודה מראש.

תשובה

שלום וברכה

כל עוד את גרה בבית, ואמא שלך מכבסת לך את הבגדים, את יכולה ללבוש את הבגדים האלה. בעזרת ד', כשתקימי את ביתך שלך - לא תכבסי.

כל טוב וחג שמח