כוחות עליונים

חדשות כיפה צוות ישיבת פתח תקוה 21/11/06 13:19 ל בחשון התשסז

שאלה

רציתי לשול שאלה שאני ממש מוטרדת ממנה וגם מפחדת.

כמה חבר'ה מהנוער שלנו ואני עשינו את זה עם התנ"ך ששואלים אותו שאלות והוא עונה ב"כן" ו"לא".

אז רציתי לשאול אם מותר לעשות את זה? ואם זה סוג של סיאנס?

מה זה?

אשמח אם תענו לי בהקדם!

תודה!

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

אני לא מכיר את ה'זה' שעושים עם התנ"ך. אך בכל אופן כפי שידוע לי אין לנו ללכת אחר רמזים וניחושים שונים, וכשאין נביא המקושר ישירות לדבר ה', אין לנו אלא מה שעינינו רואות. ולפיכך יש לקבל החלטות בחיים על פי השכל והתבונה האנושית המוכרים לנו. (כמובן שראוי להתייעץ עם חכמים יותר)
כמו כן אינני יודע לומר אם זה אסור, כיוון שאם אין בזה ממש ממילא אין מה לאסור.
כל טוב-
עקיבא

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן