כדורגל בשבת

חדשות כיפה צוות רבני ישיבת קרית שמונה 07/02/07 14:18 יט בשבט התשסז

שאלה

בס"ד

שלום

האם מותר לשחק כדורגל בשבת?

ואם לא למה?

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום לך,
אם הינך בן נעורים אשר הריצה היא עונג עבורו , אזי משחק במגרש יצוק בתוך תחום הערוב אינה אסורה.
ועיין בשו"ע או"ח סימן שח סעיף מה ובנו"כ.
בברכה,
אריאל פריש

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן