כדורגל בשבת בתוך מבנה

חדשות כיפה הרב אפי קיציס 13/12/08 18:13 טז בכסלו התשסט

שאלה

שלום!

יש לי שאלה לגבי כדורגל בשבת.

האם מותר לבעוט מעט בכדור בתוך בית, על רצפה רגילה? כמובן מהשאלה אין הכוונה למשחק רציני, שהרי אנשים יאנם משחקים משחקים בבית שיכולים לשבור הרבה דברים, אלא שאלתי נוגעה לכדורגל קטן (של משחק הקט-רגל), שאני רוצה לשחק איתו מעט עם הרגל, במשך כמה דקות פה ושם.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

לשואל שלום רב.
לספרדים אסור. לאשכנזים - מותר. מעבר לכך, השאלה היא עד כמה זה מתאים לאוירה של שבת.
בברכה
אפי קיציס

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן