ישיבת הסדר

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 25/02/02 16:41 יג באדר התשסב

שאלה

בס"ד

שלום רב לרב!

אני שמיניסט שמעוניין שנה הבאה ללכת לישיבת הסדר שבמהלכה לומדים חינוך והוראה למורים.

(התקבלתי כבר ונרשמתי לישיבה)

בזמן האחרון אני מתלבט אם הבחירה שלי נכונה לגבי ישיבה שאפשר ללמוד בו בזמן חינוך והוראה

כי אולי צריך יותר זמן להשקיע בשאלות אמונה ובלימוד גמרא ולא לתפוס את כל העולם גם ישיבת הסדר וגם לימודים אקדמאים

שאלתי היא מה עדיף רק ישיבת הסדר ואחר כך לימודים או לימוד בישיבה משולב אם לימודים אקדמיים.

אודה לרב אם יתייחס לבקשתי הצנועה

יעקב

תשובה

בס"ד

תקדיש את עיקר זמנך לעיקר דהיינו ללימוד אמונה וגמרא להבנת העולם והמציאות שלך - כך לתלמידך יהיה מה לקבל ממך. זה העיקר.
את המקצוע תרכוש בהמשך הזמן.
לא לכל בעלי מקצוע יש עבודה ולא כל העובדים הינם בעלי תעודות מקצועיות.
העיקר הוא האדם, והמקצוע הוא הכלי

בהצלחה