ילד מגויה

חדשות כיפה הרב שלמה בן אליהו 03/07/09 15:57 יא בתמוז התשסט

שאלה

שלום כבוד הרב.

אני נמצא בקשר עם נוכריה שגרה בחו"ל. כמובן שזה לא דרך חתנות. אני יודע שיש בזה איסור חמור מדברי סופרים, אבל זה המצב שלי היום ולא זאת השאלה. השאלה היא אחרת: היא רוצה עכשיו להביא ילד לעולם ומחפשת אב, שהוא יותר בגדר תורם זרע. האם ישנו חומר נוסף בהבאת ילד גוי לעולם ביחס לסתם בועל ארמית? במקרה שלי, אין שום חשש כלל שהדבר יביא ל"דרך חתנות" אתה. אמנם הרמב"ם כותב כי "עון זה אע"פ שאין בו מיתת ב"ד אל יהי קל בעיניך אלא יש בו הפסד שאין בכל העריות כמותו... והבן מן הכותית אינו בנו". אבל כאן זה לא ברור, מהו ההפסד? אז הוא לא יהיה בני. אולי כוונת הרמב"ם היא להביא הוכחה לחומר האיסור בועל ארמית, אבל עצם העובדה שנולד לו בן או לא - לא מעלה ולא מוריד? הישנם התיחסויות נוספות לנושא במקורות? תודה רבה.

תשובה

איסור חמור מאד של הבאת נשמה יהודית לגוף של גוי .!!
בנשמה היא של הזרע היהדי הקדוש שלך .והיא תכנס לתוך גוף של גוי .
על פי הקבלה עלולה הנשמה לרדוף אותך כל חייך ולהציק ולהזיק לך עד מוות.
אז למה לך.???
ומה על הירושה??
אם ירצה הילד לתבוע מהילדים שלך את הירושה שלך???אין שום כוח בעולם שימנע ממנו.!!
ואם מחר תודיע האישה הגויה כי היא תובעת ממך לפרנס את הילד שלך???לאורך כל החיים??
ואם היא תמות וימסרו לך את הילד שלך???הגוי !?
ואם הילד שלך הגוי יפנה אילך בעוד עשרים שנהלבקש ממך כאבא את ממימון לימודי המקצוע???או יבקש אוכל?!

וכי אתה חושב שהחיים זה משחק ילדים???

וכי אתה חושב שהשם יסלח לך ??גם את תבקש אלף סליחות? למה שהשם ירחם עליך אם אתה ברגל גסה מזלזל בהלכה??????

וכי אתה חושב שנשמות הדורות הקודמים שלך יסלוה לך על המעשה הטיפשי והפזיז שלך ??
בברכה