ילדי שבקושי מדבר

חדשות כיפה הרב איתן זן-בר 11/08/06 16:08 יז באב התשסו

שאלה

שלום ולכם שמי יעל איילת חן בת יפה אישתו של משה בן אילנה שאלתי היא מה עלי לעשות בכדי שבני יהודה ידבר במהרה הילד עם איחור רציני בדיבור בן שנתייםו4 חודשים ואני מאד מודאגת אשמח לעצות כולל למי לפנות ולברכות בנושא בהמון תודה ושבת שלום יעל

תשובה

שלום
אני לא סבור שזה איחור המצדיק דאגה, אולם תפילה של אמא אין גדולה הימנה בכוונה ובעוצמה.
חז"ל במסכת בבא בתרא מלמדים אותנו כי במצב ויש לאדם חולה בתוך ביתו ילך לגדול שבעיר בחכמה ויבקש עליו רחמים, אני ממליץ לפנות לראש נישיבה של ישובך שיתפלל.
ברכה והצלחה