יחס מתאים

חדשות כיפה צוות רבני ישיבת קרית שמונה 04/02/07 18:18 טז בשבט התשסז

שאלה

שלום וברכה!

ישר כוח על העבודה הנפלאה שאתם עושים.

השאלה שלי אולי תישמע קצת מוזרה אך אני חייבת לשאול, אני יצאתי עם כמה בחורים מאד תורניים וטובים אך יש לי הרגשה שאין כבוד בסיסי של גבר כלפי בחורה (אני בטוחה שזה לא בכוונה אלא מחוסר ידיעה) אך השאלה שלי היא למה לא מדריכים את הבנים בישיבות מה זה בנות?????

תודה רבה...

תשובה

שלום לך,
נגעת בנקודה כאובה, אם כי ב"ה בשנים האחרונות מתפתחת מודעות לצורך ללמוד מהו קשר איך בונים אותו ואיך חיים אותו.
בברכה,
אריאל פריש