יחוד בביביסיטר

חדשות כיפה צוות ישיבת הר עציון 04/12/06 14:02 יג בכסלו התשסז

שאלה

אני בת 15 ויש משפחה עם 2 ילדים קטנים שאני עושה אצלם פול ביביסיטר האם יש לפעמים מגיע האח הגדול שהוא בן 18 אבל אני נישארת עד מאוחר כי הוא עצלן. האם יש בעייה עם הילדים ישנים?

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום רב!
כאשר הדלת פתוחה קצת, ולא יודעים בדיוק מתי ההורים יגיעו (כלומר מתי שההורים לא מדייקים ומגיעים על הדקה בדיוק), אז אין בעיה.
(ומן הראוי שהאח הגדול בעצמו ישמור על אחיו הקטנים, בלי קשר לדיני ייחוד)
בברכה,
אריה
צוות הר עציון

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן