יהודים יקרים תתפללו.

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 25/06/06 20:36 כט בסיון התשסו

שאלה

בס"ד

שלום רב לקוראים נכבדים .

ברצוני לשתף אתכם בכאב וצער שעוברת משפחה יהודית המתגוררת בחו"ל .

בנם הבכור אריק בן אליעזר ז"ל נפטר לפני שנה וחצי מסרטן הקיבה , ולא די בכך עכשיו בנם השני בן ה 30 לחייו נלחם במחלה הנוראה (גידול מוחי) - שממנה סובל מזה 5 שנים . הרופאים אינם אופטימים לגבי מצבו. אלעד חברי, הבן הצעיר (25) שבמשפחה מדוכא ופוחד לאבד עוד אח .

שם החולה רועי בן אסתר , אנא התפללו למענו ובקשו מה' שיתן רפוא שלמה ושהמשפחה לא תדע עוד צער לעולם .

ה' יעזור.

שלומי,

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

ב"ה

מי שבירך אבותינו הקדושים והטהורים אברהם יצחק יעקב משה אהרון דוד ושלמה הוא ישלח רפואה שלמה ברמ"ח אבריו ושס"ה גידיו ל רועי בן אסתר. אל נא רפא נא לו אל נא רפא נא לו רפואה הנפש ורפואת הגוף בתוך שאר חולי ישראל .אמן.

.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן