ט' באב-לאישה הרה

חדשות כיפה הרב אליעזר אלטשולר 05/08/08 11:47 ד באב התשסח

שאלה

אני בשבוע ה-14 להריוני השני.ההריון ב"ה תקין , אני חשה בטוב ונתקפת בחילות קלות רק כשאיני אוכלת.

איני יודעת איך לנהוג בצום ט' באב המתקרב ואודה לתשובתך.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

מעוברות צמות כרגיל, אלא אם כן יש הנחיה רפואית חד משמעית אחרת, מה שלא נשמע כך מהשאלה.
אם תרגישי שאת מתייבשת, - תשתי.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן