טרמפים

חדשות כיפה הרב מאיר צוקרמן 21/06/07 00:39 ה בתמוז התשסז

שאלה

שלום לרב,

קורה לי שאני עולה לטרמפ ויושבת ליד בן.

האם עניין הנגיעה בסדר?

מה עלי לעשות?

תודה רבה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

צריך להשתדל שלא להגיע לנגיעה. באופן מעשי, כדאי לשים חפץ בינך ובין הבן שיושב לידך, כמו תיק, או משהו דומה, הוא לא צריך להיות ענק, אלא- שיפריד בינך לבין היושב לידך עד גובה המתניים. אם תהיה הפרדה כזו- גם מעל גובה זה לא תהיה נגיעה, אם לא תרצו בכך.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן