טלית- סגולה

חדשות כיפה הרב אפי קיציס 19/02/12 23:43 כו בשבט התשעב

שאלה

בס"ד

שלום כבוד הרב!

רציתי לשאול האם קניית טלית היא סגולה לזיווג?

תודה רבה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

לשואלת שלום רב.
ייתכן, אבל אני אינני מכיר את הסגולה הזאת.
בתפילת ימים נוראים אנו אומרים "ותשובה ותפילה וצדקה, מעבירין את רוע הגזירה". משמעות הדבר, שאם אדם רוצה לשנות את גורלו, את מה שנגזר עליו, עליו לחזור בתשובה, להרבות בצדקה ובחסד עם אחרים, וכמובן להתפלל לה'.
אלו הן הסגולות העיקריות והיעילות ביותר.
בברכה
אפי קיציס

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן