טלויזיה

חדשות כיפה הרב איתן זן-בר 23/02/09 18:32 כט בשבט התשסט

שאלה

אני נמצא עכשיו בחיים בשלב של יציאות לדייטים

ויש לי שאלה שאני מתלבט לגביה.

האם להכניס טלויזיה הביתה?

ידוע לי שיש בטלויזיה הרבה דברים שליליים אבל מנגד יש בה גם דברים חיוביים.

צפייה בסרט או בכל דבר אחר בטלויזיה יכולה להוות גורם בילוי שזה דבר חשוב כמו כל סוג בילוי אחר:יציאה למסעדה,טיול וכו'.

כמו כן כשיש ילדים קטנים אי אפשר להיות צמודים אליהם 24 שעות,אפשר פשוט לשים להם סרט מתאים (וישנם תכנים צנועים שמותאמים) ובזמן הזה אפשר לטפל בעניינים אחרים.

תשובה

שלום
טלויזיה הוא גורם ממכר שרב בו השלילי על החיובי, כדי לבלות אתה זקוק לדיוידי שבו תוכל לצפות אתה ומשפחתך בתכנים ראויים ולא ממכרים.
ברכה והצלחה