טבעת נישואין

חדשות כיפה צוות ישיבת פתח תקוה 17/12/06 21:47 כו בכסלו התשסז

שאלה

מה עושים בטבעת נישואין אחרי הגט?

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום לך
זוהי שאלה רגשית ולא הלכתית!
מבחינה הלכתית אין כל בעייה בטבעת, אך מבחינה רגשית נראה לי שקשה לבנות עולם חדש ואפשרות חדשה לנישואים כשיש מזכרת כל כך משמעותית מהחיים והבית הקודמים, לכן נראה לי שכדאי שתעבירי אותה לחברה או שתזרקי אותה.
שוב, אני מדגיש - זוהי שאלה רגשית ולא הלכתית!
אריאל

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן