טבילה במקווה

חדשות כיפה הרב אפי קיציס 13/08/12 19:16 כה באב התשעב

שאלה

בעוד שלושה חודשים אני מתחתנת ורציתי לשאול אם אני יכולה לפתוח תיק ברבנות בעיר מיגוריו של הבן זוג שלי ולטבול בעיר שלי

אשמח לתשובה מהירה למייל

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

לשואלת שלום רב ומזל טוב.
פתיחת תיק היא בעיר מגורי החתן או הכלה, ע"פ הרשום בתעודת הזהות.
טבילה במקווה היא במקווה הנח לך, לא חשוב באיזה עיר.
בברכה
אפי קיציס

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן