חתונה

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 03/09/09 02:32 יד באלול התשסט

שאלה

שלום לך כבודו!

אני בחורה שאמי אינה יהודיה, גדלתי בבית מסורתי וכיהודיה לכל דבר ועניין, אני נמצאת במערכת יחסים ארוכה של 3 שנים עם גבר ממשפחה חרדית, אני התחלתי תהליך גיור והפסקתי באמצע בגלל שלא היתה לי את האפשרות להגיע מבחינה טכנית.

אני ובן זוגי רוצים להינשא כדת משה וישראל, האם יש אפשרות לעשות טקס יהודי אם אני עוד לא התגיירתי?

תשובה

שלום וברכה

ראשית, ברוכה הבאה.
כדי להקים בית יהודי יש צורך לסיים את הכניסה לעם ישראל, ואז מעמידים חופה וקידושין ובונים בית. על כן אי אפשר לעשות זאת לפני סיום תהליך הגיור.

כל טוב