חתונה

חדשות כיפה הרב שלמה בן אליהו 11/07/08 12:36 ח בתמוז התשסח

שאלה

שלום כבוד הרב, אני בע"ה מתחתנת בקרוב , אמא שלי מהעדה הפרסית ויש להם מין אמונה תפלה שאסור שכלה ויולדת שלא עברו מיום חתונתם או הלידה 40 יום אסור להם להיות נוכחים בחתונה שלי זה מעכב הריון בשבילי לכלה הטרייה, יהיו אצלי 3 כלות ששבוע לפני מתחתנות ויולדת אחת, אני לא יודעת מה לעשות אם יש משהו שאפשר למנוע את אי הנעימות בברכת שבת שלום ותודה רבה

תשובה

בסד

שלום רב
הטוב ביותר אם היה אפשר שרב מהעדה הפרסית יסביר לכם כי היום זה לא פועל היום המצאות השתנתה וגם המנהג יכול להשתנות .למשל אם יעמדו במרחק 2.מטר מהכלה..
בברכה