חתונה

חדשות כיפה הרב איתן זן-בר 14/01/08 08:36 ז בשבט התשסח

שאלה

שלום!

יש לי שאלה..

מאיזה מקום אני אמורה לרצו להתחתן?

מהן הסיבות הנכונות בגללן אני יודעת שאני רוצה את זה ואכן מוכנה לכך?

תשובה

שלום
מעלה גדולה יש בהבטה בטבע, ולמעשה ההתבגרות היא רמז לכך שהאישה או האיש בשלים להקים משפחה, ככלל הבשלות היא לעיקר העניין והזוגיות אינה העיקר, אלא היכולת להקים ולטפל במשפחה, שהיא המטרה העיקרית של הנישואין.
אולם היום , עקב כך שאין גומרים את חוק לימודינו עד גיל 18, נדחתה הבשלות המנטלית לגיל זה.
לכן החל מגיל 18, יש להיפגש במידה ומציעים לך בחור נחמד בעל מידות טובות, והיה ונפגשתם באופן טיבעי את אמורה לחוש ברצון לקירבה לאדם שעתיד להיות אבי ילדייך, אם את חשה שהרגש הוא במגמת עליה , חיתמי במזל טוב.
ברכה והצלחה