חתונה

חדשות כיפה הרב אליעזר אלטשולר 16/12/07 23:06 ז בטבת התשסח

שאלה

אני וחברי בתהליך חזרה בתשובה ומתחתנים בקרוב ב"ה החלטנו שהריקודים יהיו בהפרדה אך הישיבה תהיה מעורבת, כל המשפחות שלנו חילוניים, האם זו תהיה בעיה חמורה לרקוד סלאו רק אני והוא, מאד קשה לנו לוותר על זה. מה דעתך?

תשובה

בע"ה
ההחלטה שלכם היא נכונה מאד.
לגבי הריקוד ביחד, אין ברירה אלא לוותר על ריקוד כזה בפני אנשים אחרים, גם אם אינם שומרי מצוות, כי זה יסוד חשוב של צניעות,ולא כדאי לוותר עליו. את החיים שלכם תפתחו בהרמת דגל של קדוש השם ובמיוחד בנושא הצניעות שהוא יסוד הבית היהודי, שתזכו לבנות בע"ה בקדושה ובטהרה.