חתונה רפורמית של הבת דודה-המשך

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 27/11/06 12:51 ו בכסלו התשסז

שאלה

רב תודות לרב על תשובתו . רציתי להוסיף ולשאול אם בכל זאת בת דודתי לא תשנה את דעתה ותקיים את החתונה באולם לא כשר עם רב רפורמי-האם מותר לי הלכתית להגיע לחתונה? שוב תודה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה
למעמד החופה - לא מגיעים. זו ממש השתתפות במעשה אסור של חילול קודש.
ברם, באים אחר כך להיות שותפה בשמחתה האישית של בת הדודה.

כל טוב

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן