חתונה מעורבת של אחי!!

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 25/12/06 12:52 ד בטבת התשסז

שאלה

שלום לכל .

אני צריכה תשובה הכי מהירה שאפשר תודה ענקית מראש על העזרה ועשיית החסד.

אחי מתחתן עוד שבוע החתונה שלו מעורבת.

אני ואחי חברים טובים מאוד הוא ביקש ממני לרקוד ואמרתי לו שזהלא אפשרי .

הואנפגע ואמר שיש סדר עדיפויות ואני לא מכבדת אותו.

מה עושים?

אני לא ירקוד ברור לי !

אבל מה עוד אפשר לעשות?הרי מדובר בחתונה מעורבת ולמשפחה יש חלק נרחב איפה אני ממקמת את עצמי פה..

תודה מראש ושוב שכוייך

תשובה

שלום וברכה
א. לחתונה של אח הולכים.
ב. לא רוקדים מעורב.

איני מבין מדוע הטענה היא שאת לא מכבדת אותו, ואילו הטענה שהוא לא מכבד אותך בבקשתו זו, ועוד יותר – לא מכבד את העולם הרוחני הצניעותי, אינה תקפה.

מה שעושים בפועל הוא שמארגנים בפועל מעגל בנות צנוע, כי בוודאי יש עוד בנות שזה יהיה להן נוח, ואף שבמעגל המרכזי רוקדים מעורב במעגל שלך ירקדו בצורה צנועה, ובדרך זו מקיימים את שני העקרונות האלה.

כל טוב והרבה הרבה שמחה