חתונה בתענית אסתר

חדשות כיפה הרב אפי קיציס 25/11/06 23:57 ד בכסלו התשסז

שאלה

שלום רב.

כל הכבוד על הפעילות שלכם.

ברצוננו לשאול האם ניתן לקיים חתונה ב-1 במרץ, יום תענית אסתר. גם אם מותר על-פי ההלכה, חשוב לנו לדעת האם יום זה יקשה על האורחים להגיע, מפאת ההתנהלות הלא שגרתית שלו.

תודה מראש,

א' וח'.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

לשואלים שלום רב.
בתאריך זה אפשר להתחתן בערב אחרי צאת הכוכבים (בערך 6 בערב). לפני כן - לא. והשנה אין בעיה כיון שפורים אינו צמוד.
בברכה
אפי קיציס

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן