חתונה בצום גדליה

חדשות כיפה הרב אפי קיציס 09/05/07 14:21 כא באייר התשסז

שאלה

אנחנו רוצים להתחתן בספטמבר ורצינו לדעת אם ישנן הגבלות לחתונה בתאריך 16,9 שהוא צום גדליה

חשוב לציין שאנחנו מעונינים להתחיל את קבלת הפנים באזור שעה 7 ואת החופה לערוך בערך ב 20:30

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

לשואל שלום רב.
במשך היום זה צום גדליה ולא מתחתנים. בערב אחרי צאת הכוכבים מותר להתחתן. ולכן אם החופה היא ב8.30 - מותר.
בברכה
אפי קיציס

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן