חתונה בהפרדה עד הסוף?

חדשות כיפה צוות ישיבת אלון מורה 30/11/06 13:53 ט בכסלו התשסז

שאלה

שלום רב..

שמי רעות וכתבתי לכם כבר על "כיסוי ראש מפחיד אותי" ועניתם ותודה לכם. הגענו להסכמה ביננו שתהיה חתונה בהפרדה והסכמנו על מוסיקה והכל טוב ויפה.. חברה שלי אמרה שרב התיר לה שלקראת סוף החתונה שהמבוגרים יותר כבר הולכים אז אפשר לפתוח את ההפרדה ולרקוד בכייף.. האם יש אפשרות כזאת..? תודה מראש

רעות

תשובה

שלום וברכה

חס ושלום ! אני לא מאמין שאיזשהו רב אפילו המיקל שבמיקלים אמר דבר כזה. תשאלי את אותה חברה מי היה הרב ומה בדיוק הוא אמר ?

בהצלחה, שיהיה בשעה טובה והרבה הרבה מזל טוב.

יעקב סביר