חצאית עבודה זרה?

חדשות כיפה צוות ישיבת צפת 10/12/06 20:11 יט בכסלו התשסז

שאלה

בס"ד

שלום רב!

יש לי חצאית בסגנון הודי ועליה יש הדפסים (כהים שלא מושכים את העיין) של פילים.

חברה שלי העירה לי על החצאית ואמרה שאולי זה סוג של עבודה זרה..

אשמח אם אשמע את דעת הרב,

כל טוב!

חן.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בעזה"י

שלום,

אלא אם ידוע שהחצאית יוצרה בהודו למטרות של עבודה זרה (אם כי לענד"תי רק בגדים טקסיים מיוצרים במיוחד לעבודה זרה...) אין עליה איסור.

כמובן בתנאי שהיא עומדת בכל גדרי הצניעות...

בברכה,
אור
צוות ישיבת צפת

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן