חצאית ומכנסיים

חדשות כיפה צוות ישיבת צפת 26/06/07 20:47 י בתמוז התשסז

שאלה

לא כ"כ הבנתי למה חצאית זה יותר צנוע ממכנסיים.

היום יש מכנסיים לנשים (הם בפירוש לא מלבוש של גבר) ומכנס ארוך לא צמוד מראה לכל היותר את הצורה של הרגל. לעומת זאת עם חצאיות אפשר לראות את הרגל ממש!

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בעזה"י

שלום,

גם לדעת רבותי אין בעיה של "לא ילבש" במכנסים שהן במובהק של נשים- אלא שבגדים צמודים תמיד תמיד ישדרו יותר חוסר צניעות מאשר בגדים רחבים יותר.

יכולה להיות גם חצאית שאינה צנועה
יכולים להיות מכנסיים רחובות שהן כן צנועות.
הכל לפי המציאות.

באופן כללי- מכנסיים לרוב פחות צנועות מאשר חצאיות.

בברכה
אור
צוות ישיבת צפת

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן