חלומות רעים על הבן הבכור

חדשות כיפה הרב שלמה בן אליהו 14/04/07 23:01 כו בניסן התשסז

שאלה

שלום כבודו ורוב תודות על תשובתך. שבת בלילה חלמתי שני חלומות מטרידים על בני בן ה-12 והייתי רוצה לוודא איתך שאין בהם ממש בע"ה

בחלום אחד הבן היה לבוש כעולה רגל ולצידו חמור והוא דורש מאיתנו להגיע לירושלים לבית המקדש אז אני בחלום אמרתי לו: תלך ומיד איך שנעלם נבהלתי כי איך יגיע לבד? חיפשתי אותו ולא מצאתי וככה התעוררתי בדאגה עצומה לביטחונו.

לאחר מספר שעות שהייתי ערה, חלמתי עליו שוב (בסביבות שבע בבוקר) הפעם היה אחרי ניתוח והרופא החל לשחק איתו במסדרונות בית החולים בכדור. אני התרעתי בחלום כי הוא רק עבר ניתוח וצריך לנוח אך הרופא צחק וליגלג על דאגתי כשלפתע הבן נפל על הריצפה ונפטר. הצרחות שהוצאתי היו קשות והרגשתי שאני צורחת תוך כדי התעוררות.

לצערי הרב לא עשיתי הטבת חלום כיוון שלא מצאתי 3 אהובים. האם יש קשר בין החלומות? האם יש מקום לדאגה? האם יקרה משהו לבן שלי? אודה לתשובתך המהירה.

אמא מודאגת

תשובה

בסד

שלום רב.

סליחה על האיחור בתשובה ,מסיבות שאין תלויות בי נבצר ממני לענות .

יש לך בן מוצלח עם נטיות רוחניות גבוהות. הוא פשוט נועד לגדולות .
חיזקי ואמצי .אין בחלום זה שום רע חלילה .
וליתר ביטחון התפללי עליו בהדלקת נרות של השבת הקרובה והשם ישמור אותו ואת ברכתי לך .
אמן.
בברכה