חלומות?? על חתן צדיק

חדשות כיפה הרב שלמה בן אליהו 04/07/07 22:11 יח בתמוז התשסז

שאלה

שלום כבוד הרב,

אני בחורה בת 21, עד לפני שנה יצאתי עם בחור כשנה. לאחר שנפרדנו היה לי הרבה זמן מאוד קשה (גם עכשיו אבל אז היה יותר קשה). במשך מס' חודשים,בערך 5 חודשים, אני חולמת אותו באופן קבוע בעיקר בימי רביעי חמישי ואני תמיד מתעוררת מהחלומות שאני חולמת עליו וזה בשעות הבוקר(בערך ב6 עד 8 בבוקר). לפעמים אני חולמת שהוא כועס, ולפעמים שהוא רוצה לדבר איתי ואני מתרחקת, ולפעמים שאנחנו ביחד. וזה קורה כבר כמה חודשים, תחילה לא התייחסתי,אבל כשזה כבר נהיה מתמשך, אז זה התחיל להטריד. כי אחרי הקימה מהחלום היתה לי הרגשה לא טובה במהלך היום, והייתי נעשית עצובה לרוב. שאלתי היא, מה פשר הדבר? האם יש בכך משהו? או שבאמת חלומות שווא ידברו?

בנוסף שאלה לגבי רב שמתגלה בחלום, חלמתי את הרבי מליובאויטש, כשאני והבחור איתי עוברים לידו, והא אמר לי ולו פעמיים שנה טובה וחייך. האם ושמעתי שכרב מתגלה זה לא סתם?

האם יש להאמין בדברים כאלה?

בתודה.

תשובה

בסד

שלום רב.

שלמה המלך החכם באדם אמר,["החלומות שווא ידברו."]
חלום הוא השתקפות של רצונות תקוות ומאווים .
(מעטים מן החלומות הם נבואיים)
על פי הנתונים שמסרת אין זה חלום נבואי כלל.
אבל את יכולה ליטול את המושכות לידיך ולהתקשר לבחור ולשמוע את דעתו על המשך הקשר בינכם.(אם הוא עדין פנוי .)
אם הוא לא מעונין להמשיך בקשר לקראת חתונה ויואמר לך את האמת שלו האופן ברור.[אני מאמין כי החלומות יפסקו .]
אן תחליטו להמשיך את הקשר ...אברך אתכם במיטב הברכות .יחד עם הרבי מלובבביץ זצ"ל ועם כל הרבנים שחיים ויחפצו להצטרף לברכה.
(כן כן תמיד טוב לחלום על רב צדיק. הן בחלום והן לפגוש אותו במציאות זוהיא חוויה מיוחדת תמיד לכולנו.)

בברכה