חלומות- די דחוף

חדשות כיפה הרב אפי קיציס 25/06/07 16:27 ט בתמוז התשסז

שאלה

בס"ד

לכבוד הרב שלום:

חברתי חלמה כבר פעמיים בבקרים על ביאת המשיח.

חלום אחד לפי מה שאמרה רואה את מלחמת גוג ומגוג[עם ישראל בצד אחד ומהצד השני שאר העמים לפי מה שתיראה], חלום שני חלמה שהמשיח בא יש קולות של שופרות,ומין ארבעה קירות בצע לבן יורדים מן השמיים.

האם יש איזה מסר בחלום זה??? מה הוא בעצם אומר?

תודה מראש ותזכה למצוות, ל'.

תשובה

לשואלת שלום רב.
פעמים רבות החלומות מביעים באוםן ציורי ומוחשי את רגשותנו ומחשבותנו. מה שממלא את מחשבתו של האדם במשך היום, מגיע אליו בלילה כחלום. יש אדם שכל מחשבותיו על כסף, ועל זה הוא חולם בלילה. ויש אדם שמהרהר בעברות ביום, ואז זהו תוכן חלומותיו. לכן נראה שחברתך אכן זכתה שמחשבותיה כל היום הם חיוביים ביותר. היא מלאה במחשבות על ביאת המשיח ומקווה לכך כל הזמן, ולכן זהו תוכן חלומותיה. אשריה שזכתה לכך, שאלו הם חלומותיה וזה מה שממלא את תודעתה.
א"כ מה לעשות? להמשיך לקוות לכך, ולפעול לך.
ויהי רצון שנזכה כולנו לראות בהתגשמות חלומותיה במהרה.
בברכה
אפי קיציס