חלום

חדשות כיפה הרב שלמה בן אליהו 27/10/10 15:41 יט בחשון התשעא

שאלה

בס"ד

שלום וברכה

הלילה חלמתי חלום שמטריד אותי.

הבבא סאלי זצ"ל רצה לקרוא לי בקפה ובאתי אל רחובו. הוא הגיש לי כוס עם קפה לבן ובתוכו 5 שקדים קלופים לבנים וסימן לי לשתות.

ברכתי שהכל ושתיתי תוך כדי הספקתי לשמוע אותו אומר "לא לברך" לאחר ששתיתי את הקפה כאילו עברתי למקום אחר,או עולם אחר. אני עומדת בצד כשהחכם לשמאלי ורואה אישה יושבת עם ילג קטן ובידה ספר. דף דף הם עוברים אני לא שומעת אותם אבל בצידו הימני של הספר מימין למעלה יש כיתוב שאיני זוכרת ומצדו השמאלי תמונות. אני מבינה שהרבי מראה לי את חיי משהו מרגיע עבר לי בלב ברגעים אלה עם הגיעם לדף האחרון חשתי פחד שממנו התעוררתי.

אני יודעת שהחלום אומר משהו אבל לא יודעת מה אשמח לתגובה

תודה ברכה ושלום

אמא

תשובה

בסד
שלום רב
רומזים לך מהשמים לעשות עוד מעשים טובים ,כדי לזכות לברכת הצדקים והרב אבוחצירא זצ"ל.
יהי רצון שיעמדו לזכותך ולזכות משפחתך תמיד.
בברכה