חלום

חדשות כיפה הרב שלמה בן אליהו 23/07/07 20:54 ח באב התשסז

שאלה

שלום כבוד הרב..

זה ממש מוזר.. אבל אולי הרב יוכל לעזור לי לדעת מה החלומות האלה אומרים...

1-חלמתי שסבא שלי הולך לישון ואז הוא נפטר בשינה ומשאירים אותי להשגיח עליו.

2-חלמתי שאני הולכת לאולפנא(זה פנימיה) וכל הצוות החינוכי קורא לי להיכנס לחדר והם בוכים מולי ואומרים לי שאבא שלי נפטר (ה' ישמור)

3-חלמתי שאני רואה מודעת אבל שאחי (שיותר קטן ממני) נפטר ואז אני רואה את אחי עומד ליד המודעה ואני שואלת אותו איך זה שהוא עוד לא מת ואז הוא עונה לי שתכף הוא הולך...

זה ממש מפחיד אותי ואני לא יודעת מה זה אומר!

אני ממש מפחדת, ואני אשמח אם הרב יוכל לעזור לי.

תודה רבה.

תשובה

בסד

שלום רב .
אומרים כי חלומת אלה מעדים על [אריכות ימים.]
אבל אם את לא רגועה מדברי אלה ...אז תתני צדקה ועשי מעשה טוב אחד לזכותם והתפללי לארכות ימהם.
כמו כן התכווני ב"ברכת כוהנים " הקרובה אהפיכת החלות לטובה .אמן!!