חלום

חדשות כיפה הרב שלמה בן אליהו 09/05/07 16:36 כא באייר התשסז

שאלה

כבוד הרב שלום,

אתמול מלאו 12 חודשים למות אבי.

אמי חלמה חלום על אבי ז"ל שהגיע הביתה לבוש כולו שחור, ושאל מספר פעמים היכן בעלי ותוך כדי בתי הקטנה זחלה על הרצפה והוא הרים אותה ואמא שלי הסבירה לו שזוהי הנכדה שלו ושיברך אותי ואז פתאום הוא נעלם.

מה החלום אומר?

תודה על תשובתך.

תשובה

בסד

שלום רב.

חסרים לי פרטים על אופן ההנצחה שבחרתם להנציח את אביכם ,לכן לא אוכל להתיחס.
אציע ,לפנות לרב השכונהולספר לו אודות החלום והדרך בה נהגה המשפחה בענין האבלות הקדיש והאזכרות .והרב ימצא את הדרך להנחות אתכם בהבנת החלום.

בברכה