חלום שחלמו עלי..

חדשות כיפה הרב אליעזר אלטשולר 23/04/07 18:30 ה באייר התשסז

שאלה

שלום וברכה.. שמי אושרת.. חברתי אתמול חלמה עליי ועל עוד כמה חברות שאנחנו הולכות ביום הזיכרון לחללי צה'ל (היום) לבית העלמין הצבאי אנחנו הלכו לאיבוד היא מחפשת אותנו ולא מוצאות ופיתאום היא מסתובבת ורואה מצבות עם שמותינו.. כאילו זה אנחנו.. היא שאלה רב אחד והוא אמר לה שזה אכן חלום מסובך ומסוכן.. אני שאלתי 2 רבנים והם אמרו לי :"חלומות שווא ידברו" אני רוצה להיות יותר רגועה .. האם תוכל בבקשה לנסות ולפתור לי את החלום.. אני ניסיתי לפתור את זה לטובה.. כאילו זה אריכות ימים..

תשובה

בע"ה
כך או כך, דברי חלומות אינם מעלים ואינם מורידים, ורק מי שמפחד מדברים כאלו וכול להיות מושפע מזה.
עצתי - תחשבי דברים טובים , תעשי מעשים טובים, ובזכות זה יהיו לך חיים ארוכים טובים ומיטיבים.
בברכה, אליעזר