חלום על הבבא סאלי.

חדשות כיפה צוות ישיבת צפת 14/09/08 21:54 יד באלול התשסח

שאלה

היה לי חלום די ממזמן זה היה כשהיתעוררתי נרדמתי לכמה שניות ואז חלמתי שאני בחדר שחור ומולי יש דלת אני רוצה לפתוח את הדלת ממש רוצה ואז אני בא לפתוח אותה ופתאום בא מעליי דמות בלבן גדולה וצועקת עליי "לא!" ואז הורדתי את היד מהידית של הדלת והיתעוררתי כשקמתי ראיתי בסלון תמונה של הבבא סאלי וזה היה בדיוק אותו תמונה כמו הדמות שראיתי מישהו יכול להגיד לי מה זה אומר שאלתי רב מה זה והוא אמר שזה אומר שיש לי נשמה גבוהה ושהוא שומר עליי ברוך השם ואני לא דתי או משהו אבל אני מאמין ושומר כמה שיותר מצוות

תשובה

בעזה"י

שלום,

צדיקים במיתתם קרויים חיים והם אכן שומרים ומסייעים ומכווינים אותנו גם לאחר פטירתם.

מה בדיוק רצה הצדיק לומר לך- רק אתה יכול לדעת...
אם תחשוב היטב ותחפש היטב בתוכך אולי תוכל לגלות מה מנסים לומר לך מלמעלה...

בהצלחה
אור
צוות ישיבת צפת