חלום מטריד

חדשות כיפה הרב שלמה בן אליהו 08/07/07 09:43 כב בתמוז התשסז

שאלה

סבתי נפטרה לפני מס' שנים.

לפני כמה ימים היא הופיעה בחלומי כשהיא תלויה (אני לא זוכרת אם על עמוד/ עץ). וראשה שמוט.

אני חולמת הרבה חלומות ולא כל כך זוכרת אותם. תמונה זו מהחלום ממש מפחידה אותי ואני לא מצליחה לשכחה. מה זה אומר? מה לעשות?

חייבת להזכיר קטע מחלום נוסף מלפני הרבה חודשים שחלמתי עליה. לא זוכרת את שאת החלום. היא יושבת ולא מפסיקה לבכות.

תודה מראש.

תשובה

בסד

שלום רב.

לדעתי עשי כמה פעולות להרגעת המצב .
1. הדליקי נר נשמה לעילוי נשמתה .
2. תרמי צדקה לזכותה.
3. עשי מעשה חסד נוסף,וכל מעשה טוב וחסד זכפי לעילוי נשמתה .
4. ללמוד משניות היום הפטירה שלה הקרב.
(להערכתי היא זקווקה לעזרתך ודינה תלוי ועומד ,אם תעשו מעשים טובים הם יוכלו להצילה ולהעלותה בדרגות רוחניות.)
בברכה