חיילי צ''הל והמלחמה בדרום

חדשות כיפה הרב איתן זן-בר 03/01/09 21:11 ז בטבת התשסט

שאלה

בס"ד

בבקשהה..אני מדברת מהלב עם תחושה של כמעט התייאשותת..אני נערה ואני מאוד פוחדתת..בבקשה מי שלא תהיה תן לי תקווה שנמשיך לחיותת..הקסאמים והגארדים לא מפסיקים ליפול עלינו אני במקרה מאשקלון..אבל על שדרות זה 8 שנים כמעט..ועכשיו גם אשדוד ונתיבות ובאר שבע ואופקים וגן יבנה..ועודד..סובלים מזה

מה עושים?אני סומכת על ה' באמונה שלמה..אני אומנם מבית דתי ששומרים בו שבת והכל אבל לא לובשת חצאיות אך גם לא חשוף בכלל אני עם גינס וחולצה ארוכה..אני חושבת שכל תפילותי לקדוש ברוך הוא מתקבלות גם אים אני לא ממש מראה את האמונה שלי בלבוש..הוא עושה ניסים בזה אני בטוחה אךך אני לא רואה מה הולך להיות בעתיד..אני חושבת שהמלחמה הולכת להיות ארוכה ומתישה בבקשה אים אפשר רק איזה פסוקים כתוב שהולך להיות לעם ישראל טוב?ושוב אני מאמינה אמונה שלמה אך רק מי שבאמת חווה את העוצמה ופחד מהטילים מרגיש איך זה לחיות על איום תמידי.שיהיה לנו המשך חיים טובים..(מקווה)..תודה רבה מאוד למי שקורא את זה ואים אפשר לקרוא כמה פסוקי תהילים להצלחת חיילי צה"ל ועם ישראל תודה שבוע טוב

תשובה

שלום
כבר הבטיח לנו הנביא כל כלי יוצר עלייך לא יצלח וכל לשון תקום אתך למשפט תרשיעי, היינו כל נסיונות של הרג לא יצליחו על עם ישראל וכן כל נסיון להתווכח ולהתמודד עימנו על אמונתנו לא תשא פרי בסופו של התהליך ואפילו יקח 1000 שנים אנחנו נתגבר, עם ישראל כנראה שדרכו לקנות את ארץ ישראל רצופה ביסורים וזה תהליך הגאולה שדומה לאשה יולדת שככל שקרב זמן הלידה כאביה מתגברים והיא חושבת שכבר אין סיכוי לעמוד בכאבי התופת, דמעות זולגות על לחייה והיא מתחננת "תעזרו לי "
אבל רגע הלידה בסופו של דבר הוא נפלא, אנחנו עדיין לא נולדנו הפוטנציאל שלנו לא נולד לגמרי וכדי שיולד אנחנו צריכים לעבור את הכאבים והמשברים.
ברכה והצלחה