חזרה לראש התפילה

חדשות כיפה הרב חיים רטיג 09/12/08 17:48 יב בכסלו התשסט

שאלה

שלום הרב,

למה הכוונה כשאומרים לחזור לראש התפילה(עמידה)? האם צריך לפסק רגליים מייד ולהתחיל מההתחלה? או פשוט להגיד שוב את המילים מההתחלה? והאם צריך לסיים את הברכה שהייתי באמצע שלה או לחזור מייד???

תודה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום רב,
פשוט לומר ה' שפתי תפתח וכו'. צריך להתחיל מיד ולא לסיים את הברכה.

כל טוב,
חיים רטיג, ישיבת ההסדר "בינות" רעננה.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן