חזרה בתשובה

חדשות כיפה הרב מוטי דשא 09/12/09 17:50 כב בכסלו התשע

שאלה

בס"ד

שלום שמי שובל ואני בת 15 כבר 4 שנים אני מתעיינת בדת ואני רוצה לחזור בתשובה אבל אני לא התחברתי לדרך החיים של החרידים ויותר אהבתי את דרך החיים של הדתיים הלאומים רציתי לשאול אם אם יש אפשרות לחזור בשובה לדתיים לאומים ואיך?

תשובה

בודאי שאפשר. אפשר להתחבר לאירגון ששמו "מעיני הישועה", תמצאי אותו באינטרנט, או ל"ראש יהודי". אם תשלחי לי את עיר מגורך אוכל לעזור באופן יותר נקודתי.

חיזקי ואימצי.
דעי, המסע לחזרה בתשובה ולהטהרות והתקדשות הוא מסע קשה ולא פשוט.
ככל שאת מתקדמת כך יצר הרע מנסה להלחם ולרפות את ידיך, מאוד קשה לעשות זאת לבד (אם כי זה לא בלתי אפשרי)לכן נכון ורצוי, אם אפשר, לקבל תמיכה צמודה לדרך שלך.