חזרה בתשובה - תמיכה

חדשות כיפה הרב שי פירון 20/12/06 19:04 כט בכסלו התשסז

שאלה

אני הולכת לשאול שאלה שאולי יהיה קצת קשה לענות עליה באתר, אבל אין לי ממש מושג איך אני עושה זאת בדרך אחרת - החלטתי שעלי לחזור בתשובה, ובעיקר להתקרב יותר לקב"ה לצמוח ולעלות, התקופה האחרונה היתה התקופה הקשה ביותר בחיי- היום עברתי אירוע שבנקודה מסויימת אני יכולה להגדירו כטראומטי עבורי, לרוב האנשים זהו סתם עוד ארוע, אבל אני לא רב האנשים, בעקבות הארוע ובכלל בעקבות הזמן האחרון הבנתי שאני צריכה לשנות משהו בהתנהלות חיי, שלא תבין לא נכון אני בחורה דתיה מבית דתי, אך לפעמים זה לא מספיק, כבחורה שלא חייה בבית הוריה, עובדת ולומדת בסביבה חילונית, אני מרגישה כי אני צריכה מסגרת תומכת כדי שאוכל להתקדם מבחינה רוחנית ובכלל, מסגרת שתתאים לאורח חיי דהיינו עבודה ולימודים, היות ואני רואה את עצמי כבחורה מורכבת שאלתי האם אתה מכיר מסגרת מתאימה כזו עבורי בירושלים? תודה.

תשובה

ב"ה

שלום

ב"ה, בירושלים לא חסרות מסגרות:
במכון אורה, בביכ"נ רמב"ן שיעורו של הרב בני לאו, מדרשת הרובע, ומדרשת נשמת ועוד.
כל המקומות שהבאתי שונים האחד מהשני ועלייך למצוא את המקום שמתאים לסוד שיח נשמתך.

בהצלחה רבה,

שי