חוסר צניעות בפאות

חדשות כיפה חברים מקשיבים 16/05/06 23:21 יח באייר התשסו

שאלה

נשים נשואות מחויבות ללכת עם כסוי ראש מטעמי צניעות? אם כן, איך זה שנשים חרדיות הולכות עם פאות, מה גם שהפאות כיום נראות כל כך אמיתיות שאי אפשר לדעת אם זה אמיתי או לא. תודה רבה

תשובה

שלום לך.
בפאות יש צד של צניעות יותר מהרבה מכיסויי הראש שהם מגלים קצת שערות מקדימה, מהצדדים, ולפעמים זה קצת גולש בלי תשומת לב ומגלה גם יותר מזה וכו' וכו'.
אומנם למרבה הצער כיום גם בתחום הפאות יש פריצות ויש נשים שהולכות עם פאות שנראות יותר טבעיות ויפות מהשיער שלהן ואכן יש בזה בעיה של חוסר צניעות שהתריעו עליהו הפוסקים.
גם מי שבוחרת ללכת עם פאה (ולהלכה שני הדברים אפשריים - פאה או כיסוי ראש) - צריכה ללכת עם פאה צנועה.
שנזכה להרבות בצניעות וטהרה
חברים מקשיבים